Alarmsystemen

Het aantal inbraken blijft steeds stijgen, de sterk verbeterde technologie en verlaagde prijs van een alarmsysteem zorgt er voor dat een alarmsysteem een aantrekkelijke investering is.

Wanneer een woning uitgerust is met een alarmsysteem verlaagt de kans op inbraak. Wanneer er toch een inbraak plaatsvind zal de inbreker zich snel uit de voeten maken en zal de buit aanzienlijk kleiner zijn.

De kracht van een professioneel alarm systeem

Een alarmsysteem alleen is niet genoeg, je moet eerst goede sloten, deuren en ramen hebben om het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken. Ten eerste heeft een alarmsysteem een afschrikeffect. In huizen waar een zichtbaar alarm is wordt minder vaak ingebroken. Niet alleen het afschrikeffect telt, ook je gemoedsrust. Je voelt jezelf veiliger.

Wanneer je kiest voor een alarmsysteem kan je ook kijken naar brandbeveiliging of camerabewaking. We informeren je vooraf over de mogelijkheden van jouw beveiligingssysteem.

Niet alle alarmsystemen zijn bedraad, een bedraad systeem is natuurlijk stabieler, maar wanneer breekwerken niet mogelijk zijn of de afstand laat het niet toe, dan is een draadloos systeem de oplossing. Een draadloos systeem is eenvoudiger te installeren, maar zorgt wel voor meer onderhoud. De batterijen in sensoren gaan natuurlijk niet levenslang mee.