Creëer een veilige thuis.

Beveiliging

Het aantal inbraken blijft steeds stijgen, de sterk verbeterde technologie en verlaagde prijs van een alarmsysteem zorgt er voor dat een alarmsysteem een aantrekkelijke investering is. ook het plaatsen van camerabewaking of brandbeveiliging draagt toe tot een veiligere woning.

De kracht van een professionele beveiliging

Een alarmsysteem alleen is niet genoeg, je moet eerst goede sloten, deuren en ramen hebben om het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken. Ten eerste heeft een alarmsysteem een afschrikeffect. In huizen waar een zichtbaar alarm is wordt minder vaak ingebroken. Niet alleen het afschrikeffect telt, ook je gemoedsrust. Je voelt jezelf veiliger.

Wanneer je kiest voor een alarmsysteem kan je ook kijken naar brandbeveiliging of camerabewaking. We informeren je vooraf over de mogelijkheden van jouw beveiligingssysteem.

Je veilig voelen in je eigen huis is zeer belangrijk, naast goede sloten op deuren en ramen helpt een alarmsysteem of camerabewaking om je huis te beveiligen. Ten eerste heeft een alarmsysteem een afschrik effect, huizen waar een zichtbaar alarm is geïnstalleerd worden minder vaak inbraken of poging tot inbraak vast gesteld. Maar niet alleen het afschrik effect telt, ook je eigen gemoedsrust, je voelt je zelf veiliger thuis en wanneer je niet thuis bent. Naast het beveiligen van je woning kan je ook brandsensoren plaatsen, zo ben je ook daar tegen beschermt.

Waarom camerabewaking?

Door beveiligingscamera’s te installeren in of rond je huis zorg je voor extra veiligheid. Je kan dag en nacht kijken wat er gebeurt en je kan meteen van op afstand ingrijpen wanneer nodig. Door de geavanceerde technologieën kan je zelfs meldingen laten afgaan wanneer er beweging wordt gedetecteerd, wanneer dat het geval is zullen de beelden ook automatisch worden opgenomen en opgeslagen. Zo kan je achteraf de beelden opnieuw in detail bekijken en kunnen ze eventueel bijdragen tot het herkennen van mogelijke inbrekers.

Waarom een brandbeveiliging?

Het plaatsen van een branddetector beschermt niet enkel je woning, maar ook jezelf en je gezin. Wanneer er brand is, of te weinig zuurstof door een CO probleem. Wanneer de detector een probleem vaststelt word je meteen op de hoogte gebracht en kan je jezelf en je gezin in veiligheid brengen.