Brandbeveiliging

Je eigen veiligheid is super belangrijk, veiligheid is meer dan een alarmsysteem plaatsen om inbraken tegen te gaan en zo je materiaal veilig te stellen. Je kan ook jezelf en jouw gezin veilig stellen door o.a. een brandbeveiliging.

Waarom een brandbeveiliging?

Het plaatsen van een branddetector beschermt niet enkel je woning, maar ook jezelf en je gezin. Wanneer er brand is, of te weinig zuurstof door een CO probleem. Wanneer de detector een probleem vaststelt word je meteen op de hoogte gebracht en kan je jezelf en je gezin in veiligheid brengen.

Door de nauwkeurigheid van de brandbeveiliging zal je niet valselijk gealarmeerd worden en weet je meteen dat het ernstig is. Door de snelle detectie heb je nog de tijd om snel in actie te treden en is de kans op een goede afloop aanzienlijk hoger.

Een goed branddetectiesysteem kan je vaak ook koppelen aan alarmsystemen, heb je al een alarmsysteem? Dan bekijken we graag of een brandsysteem op je bestaand alarmsysteem kan worden toegevoegd. Wil je ook een alarmsysteem? Dan informeren we je graag over de mogelijkheden.