Een elektrische installatie op jouw maat.

Algemene elektriciteitswerken

Sta je op het punt elektriciteitswerken te laten uitvoeren? Een nieuwbouw of verbouwing, bij Elek JK ben je aan het juiste adres. Samen overlopen we de nodige werkzaamheden, wanneer nodig zorgen we voor een verlichtingsplan en tekenen we elektrische schema’s. Daarna gaan we aan de slag, indien nodig plaatsen we een tijdelijke werfkast. We plaatsen de nodige leidingen, zorgen voor domotica, verlichting en maken je installatie klaar voor de keuring.

Elektriciteit aanleggen in een nieuwbouw

Ben je van plan een nieuwe woning te bouwen? Denk dan tijdig aan je elektriciteitsplan en laat je bijstaan door een elektricien. Wij vertellen je waar het best stopcontacten, schakelaars en lichtpunten worden voorzien. Bij Elek JK zijn we voorzien van kwaliteitsvolle materialen. We slijpen de gleuven en plaatsen duurzame materialen zodat je installatie je leven lang mee kan gaan. Ook betonboringen kunnen wij uitvoeren.

Renoveren, moderniseren, herstellen of uitbreiden van een bestaande installatie

Beschikt je woning nog over oude elektriciteitsdraden en -aansluitingen? Wil je jouw huidige installatie uitbreiden en/of moderniseren. Laat je dan begeleiden door een expert in zijn vak. Wanneer er aan een bestaande elektriciteitsinstallatie wordt gewerkt moet je weten waar de bestaande leidingen zijn geplaatst. Wij beschikken over de nodige materialen en kennis om deze werken zorgvuldig en net uit te voeren. Zo kan je je comfort enorm verbeteren!