Een elektrische installatie op jouw maat.

Algemene elektriciteitswerken

Sta je op het punt elektriciteitswerken te laten uitvoeren? Een nieuwbouw of verbouwing, bij Elek JK ben je aan het juiste adres. Samen overlopen we de nodige werkzaamheden, wanneer nodig zorgen we voor een verlichtingsplan en tekenen we elektrische schema’s. Daarna gaan we aan de slag, indien nodig plaatsen we een tijdelijke werfkast. We plaatsen de nodige leidingen, zorgen voor domoticaverlichting en maken je installatie klaar voor de keuring.

Elektriciteit aanleggen in een nieuwbouw

Ben je van plan een nieuwe woning te bouwen? Denk dan tijdig aan je elektriciteitsplan en laat je bijstaan door een elektricien. Wij vertellen je waar het best stopcontacten, schakelaars en lichtpunten worden voorzien. Bij Elek JK zijn we voorzien van kwaliteitsvolle materialen. We slijpen de gleuven en plaatsen duurzame materialen zodat je installatie je leven lang mee kan gaan. Ook betonboringen kunnen wij uitvoeren.

Huisautomatisering

De bedoeling van domotica is heel eenvoudig, je leven zo aangenaam mogelijk maken. Door de oneindige mogelijkheden tot uitbreiding kan je alles instellen zoals jezelf wil. Wanneer in de zomer de zon hard genoeg schijnt, kan je bijvoorbeeld automatisch de rolluiken aansturen zodat het binnen minder hard opwarmt, je airco zal minder moeten werken wat een aangenamer gevoel geeft en meteen kosten bespaart.

Parlofoon of Videofoon?

Een video- of parlofoon wordt zeer veel gebruikt in appartementsgebouwen om te kunnen kijken en horen wie er beneden aan de voordeur staat. Dit systeem kan je ook gebruiken in een gewoon huis, zo kan je op een veilige manier een eerste indruk krijgen van wie er aan je voordeur staat.