Zorg voor de juiste sfeer.

Verlichting

Een goed verlichte woning is essentieel om je goed te voelen in je eigen huis. Verlichting moet niet enkel goed en hard branden. Verlichting moet goed geplaatst zijn, de juiste hoeveelheid licht geven, functioneel zijn en zorgen voor de juiste sfeer.

Functioneel, maar ook vooral mooi!

Elek JK weet perfect hoe verlichting juist en functioneel geplaatst moet worden. Op sommige plaatsen in je huis heb je gerichter licht nodig zodat je goed ziet wat je doet. De plaatsing is zeer belangrijk, in je keuken wil je niet het licht achter je hebben zodat je moeilijk kan zien wat je doet. In je TV kamer wil je niet het licht zo gepositioneerd hebben dat het steeds reflecteert in je televisiescherm. De plaatsing en het berekenen van het aantal lichtpunten is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Door de juiste plaatsing creëer je ook een leuke sfeer. Een mooie verlichting in de stijl van jouw woning is vaak de kers op de taart.

Verlichting in een professionele omgeving

In industriële gebouwen of werkplaatsen is de juiste plaatsing essentieel, ook komen er extra regelgevingen bij kijken. Wij zijn op de hoogte van de geldende regelgevingen in verschillende industrieën. Zo is bijvoorbeeld afgedichte verlichting noodzakelijk. Het plaatsen van de juiste verlichting in een showroom of etalage kan dan weer de verkoop stimuleren of ervoor zorgen dat een product beter naar voor komt.

Tuin of buitenverlichting

Net zoals binnen heb je buiten ook functionele sfeerverlichting nodig. In tuinen raden we vaak automatisch gestuurde verlichting aan, zo gaat enkel de verlichting aan die nodig is en het blijft ook niet langer aan dan nodig. Dit werkt energiebesparend. Wanneer je bij iets warmer weer graag buiten in je tuin vertoeft kan sfeerverlichting het gezellige moment compleet maken. De leuke plekjes in je tuin worden bijgelicht zodat er een leuke sfeer in je tuin aanwezig is. Wanneer verlichting buiten geplaatst wordt is het belangrijk dat dit door een vakman gebeurt. De bekabeling en aansluitingen moeten namelijk waterdicht geïnstalleerd worden.

Energiebesparend

Je verlichting kan een groot deel van je energiekost bevatten. Door de nieuwe technologieën zoals Led verlichting kan je enorm besparen op je energieverbruik. Het juist positioneren, richten en gebruiken van de lamp kan energiebesparend werken. Wij kunnen je helpen zoeken naar de juiste verlichting voor elke situatie!